DE BESTE DEAL VOOR HET MKB!
Een website met online onderhoudssysteem.
Image 

             Zie het product
                   in actie!


EXTRA DIENSTEN 

Foto's op maat maken
Over het algemeen zijn uw foto's niet direct geschikt voor het internet. Vaak zijn ze te groot, waardoor de laadtijd langzaam wordt. Foto's verkleinen kan met bijvoorbeeld Photoshop of een ander bewerkingsprogramma gedaan worden. Wilt u dit niet zelf doen, dan kunnen wij dit u uit handen nemen. Op de prijzen pagina vind u wat dit gaat kosten.

Website vullen met tekst
Soms ontbreekt de tijd of ervaring om zelf de eerste keer de website met tekst en op maat gemaakte foto's te vullen. Geen nood, wij hebben een extern bureau die dit voor u kan doen. Na het vullen is de website klaar en kunt u het zelf eenvoudig onderhouden. Op de prijzen pagina vind u wat dit gaat kosten.

Zoekmachine Optimalisatie
Dagelijks gebruiken miljoenen mensen in Nederland de grote zoekmachines als Google, Ilse en MSN om uw producten en/of diensten te vinden. Heeft uw website een hoge positionering in de zoekresultaten van deze zoekmachines, dan zullen deze mensen uw website bezoeken. En beter nog, uw product of service aanschaffen of gebruiken. Artpollo biedt een Zoekmachine Optimalisatiedienst waarmee u de effectiviteit van uw website verhoogd. Meer informatie vindt u op de portfolio pagina.

Fotografie
Fotografie is belangrijk om te komen tot op maat gesneden beeldmateriaal. Wij fotograferen digitaal met hoogwaardige digitale camera’s met een eindresolutie van 12.000.000 pixels, wat ruim voldoende is voor het meeste drukwerk. Voorbeelden van ons werk vindt u in onze foto galerie. Op de prijzen pagina vindt u wat dit gaat kosten.

Kopie Tekstschrijven
Een goede tekst kan net die ene bezoeker over de streep trekken contact met u op te nemen. Wilt u de kopie tekst door iemand laten schrijven, dan kunnen wij u met een kopie tekstschrijver in contact brengen.

Andere Artpollo producten:

Fotografie:
www.artpollo.nl/fotografie

Logo ontwerp:
www.artpollo.nl/logoontwerp

Grafische vormgeving:
www.artpollo.nl/grafische-vormgeving

Doorlopende Expositie "Verbeelding op Stelten:
www.verbeeldingopstelten.nl
 

Groot Formaat Printen:
www.grootformaatdruk.nl

Reclameborden:
www.grootformaatprint.eu

Mobiele websites:

Zie ons voorbeeld van het product in actie; goedkoopste-mobisite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zie ook de Algemene Voorwaarden.