DE BESTE DEAL VOOR HET MKB!
Een website met online onderhoudssysteem.
Image 

             Zie het product
                   in actie!


HOE WERKT HET?

Onze formule is bedoeld voor kleinere ondernemingen, die een mooie presentatie op het internet willen hebben en flexibel willen zijn m.b.t. het onderhoud van hun teksten en foto's. Meestal gaat het om 7-8 statische pagina's.


INTAKE

Tijdens de intake geeft u aan wat u mooi vindt. Is dit (nog) niet helemaal duidelijk, dan hebben wij de expertise in huis om, d.m.v. een interview, duidelijk te krijgen wat u mooi vindt. Vaak helpt het om voor het intakegesprek een aantal websites te bezoeken die u aanspreken. Ook wordt duidelijk hoeveel pagina's/buttons u wenst.


ONTWERP FASE - PAGINA'S VULLEN

U ontvangt van ons na +/- één week het eerste ontwerp. Naar aanleiding van eventuele opmerkingen van uw kant zal een tweede (meestal laatste ontwerp) gestuurd worden. Na uw goedkeuring zullen we overgaan tot activeren van het ontwerp op het internet. Als u tevreden bent, dan is de website klaar om gevuld te worden met uw tekst en foto's.


TRAINING 

Bij het pakket zit een training bij ons op kantoor inbegrepen, deze duurt 30 minuten. Na de training kunt u de website vullen. Wilt u dit liever uitbesteden? In dit geval bieden wij u de mogelijkheid dit door een partner van ons te laten doen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


U kunt ook van onze extra diensten gebruik maken, bijvoorbeeld om uw website beter vindbaar te maken in Google. Wij hebben 10 jaar ervaring op het gebied van internet marketing in diverse talen.

 

 

 

 

 

 


Zie ook de Algemene Voorwaarden.